Recycling

Scheffer Groep beschikt over een eigen recyclinglocatie. Als Scheffer Recycling opereren we vanuit Hoogkerk (Groningen) en bedienen hiermee een groot deel van de noordelijke markt. Voor het storten van diverse soorten puin en afval kan je, zowel zakelijk als particulier, bij ons terecht. Uiteraard halen wij dit ook graag bij je op! Daarnaast leveren wij diverse soorten bouwstoffen op locatie. Wij werken met vaste transporteurs en kunnen met diverse voertuigen iedere locatie bereiken. 

Duurzame stromingen & granulaat

Scheffer Recycling verwerkt en bewerkt alle ingekomen stromen op de meest duurzame manier. Zo wordt al het afval bij moderne sorteerstraten gesorteerd voor hoogwaardige recycling. Al het puin en asfalt wordt in eigen beheer op locatie gebroken tot granulaat. Dit granulaat leveren wij vervolgens in verschillende soorten én maten. De toepassingen van het granulaat zijn zeer divers. Zo kan dit worden gebruikt als fundament onder wegen en fietspaden of wordt het gebruikt in de betonindustrie bij de productie van nieuw beton. Onze granulaten worden geheel onder certificaat gemaakt en geleverd. 

Naast alle soorten granulaten leveren wij onder andere zand, grond, teelaarde en LD-mix. Daarnaast nemen wij diverse stromen in, zoals: groen-, hout- en bouwafval, grond en alle soorten puin. 

Meer informatie zakelijke partners

Wil je meer informatie over onze recyclinglocatie? Heb je een partij puin om te storten of te laten ophalen? Of wil je advies over de toepassing van granulaat voor jouw project? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag. 

Meer informatie particulieren

Heb je een partij puin om te storten of te laten ophalen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag. 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 16.30 uur 

Adresgegevens:
Roderwolderdijk 9B 9744 TE HOOGKERK
Telefoon: 050 305 20 68
E-mail: hoogkerk@scheffergroep.nl 

Onze Specialismes

Ga naar overzicht

Leer ons kennen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!