Asbestsanering

Asbest tegenkomen in een bedrijfspand, schuur of stal is vervelend en verwijder je niet zomaar. Er zijn veel procedures en bovendien mag asbest alleen worden verwijderd door een specialistisch, gecertificeerd bedrijf. Scheffer Groep is in het bezit van alle juiste certificaten en wij helpen graag, zodat de werkzaamheden door kunnen gaan.

Veilige, gecontroleerde en snelle verwijdering

Onze vakspecialisten zijn ervaren vakmensen die na inspectie snel aan de slag gaan met het verwijderen van het aangetroffen asbest. Wij zijn goed op de hoogte van alle richtlijnen en door onze werkwijzen, die effectief en veilig zijn, wordt asbest snel, vakkundig en veilig afgevoerd. Na verwijdering worden er controles door de certificerende instantie en door Inspectie SZW uitgevoerd. Daarnaast worden luchtmetingen uitgevoerd door onafhankelijke laboratoria.

Asbestsanering tijdens de sloop

Bij slooppanden verwijderen we eerst het inpandig aanwezige asbest voordat het dak van het pand gaat. Hierdoor blijft de asbestsanering binnenwerk en zijn we met onderdrukapparatuur in staat de kleinste asbestdeeltjes onder controle te houden. Het verwijderde materiaal wordt veilig luchtdicht verpakt en afgevoerd naar een gecontroleerde stortplaats.

In geval van het verwijderen van een asbest dak plaatsen we desgewenst een nieuw dak, eventueel direct voorzien van zonnepanelen. Vele tevreden partijen weten ons te vinden: woningbouwverenigingen, gemeenten, projectontwikkelaars en aannemers schakelen ons in om woningen (ook in bewoonde situatie) en bedrijfspanden asbestvrij te maken.

Asbest saneren bij particulieren

Asbest aangetroffen in je woning? Wij helpen graag. Onze specialist komt bij je langs voor een inspectie en zal je meenemen in het plan voor een snelle, veilige en effectieve verwijdering. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Calamiteiten

Heb je te maken met een asbestcalamiteit? Schakel ons dan direct in. Onze ervaren medewerkers komen vervolgens onmiddellijk in actie, om de risico’s en overlast tot een minimum te beperken.

Onze Specialismes

Ga naar overzicht

Leer ons kennen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!