Boren & zagen

Boren & zagen is het terrein van onze specialisten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zorgen altijd voor een perfecte afwerking, bijvoorbeeld zodat de boringen ook gebruikt kunnen worden voor siergaten. Wij helpen graag bij verschillende boor- en zaagwerkuitdagingen en denken, indien gewenst, mee met de aannemer en de architect over de juiste plaats van de doorvoeringen, zodat de bouwconstructie niets aan stevigheid verliest. Lees hieronder meer over onze boor- en zaagwerkzaamheden.  

Boorwerk op maat

Met specialistisch materieel leveren wij boorwerk op maat. Scheffer Groep heeft voor alle soorten sparingen, in beton en ander steenachtig materiaal, de juiste boren en zagen in huis. Bij nieuwbouw, verbouw en renovaties maken onze specialisten met precisie nieuwe sleuven voor gas-, water- en elektriciteitsleidingen. We boren met doorsneden van 12 millimeter tot 1200 millimeter door wanden en vloeren tot wel drie meter dik. En dat is nog niet alles: onze apparatuur is toegerust op stofarm werken. Het stof dat vrijkomt vangen wij op met speciale afzuigapparatuur, waardoor tijdens onze activiteiten wonen en werken gewoon door kunnen gaan. Ideaal, toch? 

Onbeperkt zaagwerk

Met wandzagen maken onze medewerkers openingen in betonwanden. Onder meer voor nieuwe deuropeningen, ramen en doorvoerkanalen. Ons materieel is voorzien van ondersteunings- en uitlijningsapparatuur. Loodrechte zaaglijnen zijn daardoor gegarandeerd. Voor dikker materiaal gebruiken we een draadzaag. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld complete machinefundaties of een volledige verdieping van een woning afzagen. Onze werkzaamheden worden zowel binnen als buiten uitgevoerd. Zo maken we bijvoorbeeld uitsparingen voor trapgaten, dilatatievoegen en zagen we asfalt op maat. 

Vloerverwarming frezen

Hulp nodig bij het frezen van de vloerverwarming? Wij helpen graag. Met onze vloerverwarmingsfrees frezen wij met gemak sleuven in ieder type vloer, in iedere gewenste breedte en diepte. Ook het frezen in harde (beton)vloeren is geen probleem. Scheffer Groep beschikt over krachtige apparatuur. Wij zijn geheel zelfvoorzienend en nemen indien nodig onze eigen stroomvoorziening mee. Indien gewenst kunnen wij de slangen van de vloerverwarming ook aanleggen en aansluiten op de verdeler. 

Onze Specialismes

Ga naar overzicht

Leer ons kennen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!