Lees meer over project
OLVG Amsterdam

Vanuit onze opdrachtgever Van Wijnen kwam de vraag of wij een werkmethode hebben of konden bedenken voor het zagen van diverse sparingen ten behoeve van de technische installaties voor de nieuwe operatiekamers van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam.

Lees meer over project
Circulair sloopwerk Combigebouw Zwolle

Rond de bouwvakantie van 2021 heeft Scheffer Groep in opdracht van de Gemeente Eemsdelta de aanbesteding voor de asbestsanering en totaalsloop van het voormalig Delfzicht Ziekenhuis in Delfzijl.

Lees meer over project
Station Amsterdam 

In opdracht van Knipscheer verwijderde Scheffer Groep de oude rails inclusief de onderliggende betonnen fundering.

Totaalsloop Delfzijl

Tijdens de op de machinale sloop voorbereidende werkzaamheden is al het asbest verwijderd. Het vervuilde staalschroot is door PMC op een duurzame en milieuvriendelijke wijze volledig gerecycled. Op deze manier krijgt het vervuilde staalschroot een nieuw leven. Vervolgens zijn alle materialen gedemonteerd voor direct hergebruik of voor hoogwaardige recycling. Zo is er bijvoorbeeld 102.000KG aan metselstenen op locatie gesorteerd en schoon gebikt. Zie ook: Gevelstenen Delfzicht ziekenhuis 100% hergebruikt!

Inmiddels zijn we volop bezig met de machinale afbraak van de hoogbouw. Aansluitend hierop zullen wij alle funderingen en kelders slopen en wordt het vrijgekomen puin op locatie door ons bewerkt tot een nieuwe bouwstof.

Na vele maanden van ”onzichtbaar” werk gaat het nu écht hard. Het is een waar schouwspel om te zien hoe onze machinisten met hun grote machines korte metten maakt met het vele beton.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Laat hiernaast uw vraag achter via het contactformulier. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 038 376 22 22.