Rijksmonument Brummen

Nadat de Tweede Wereldoorlog diepe wonden sloeg in de buitenplaats, werd het huis Landgoed Reuversweerd verlaten. Het stond meer dan zeventig jaar leeg. Met alle gevolgen van dien. Inmiddels wordt er alweer enkele jaren gewerkt aan herstel. Een bijzonder proces, waarin dezelfde drie kernwaarden, schoonheid, stilte en harmonie, steevast de leidraad zijn voor het gezochte resultaat.

Lees meer over project
OLVG Amsterdam

Vanuit onze opdrachtgever Van Wijnen kwam de vraag of wij een werkmethode hebben of konden bedenken voor het zagen van diverse sparingen ten behoeve van de technische installaties voor de nieuwe operatiekamers van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam.

Lees meer over project
Circulair sloopwerk Combigebouw Zwolle

Rond de bouwvakantie van 2021 heeft Scheffer Groep in opdracht van de Gemeente Eemsdelta de aanbesteding voor de asbestsanering en totaalsloop van het voormalig Delfzicht Ziekenhuis in Delfzijl.

Lees meer over project
Station Amsterdam 

In opdracht van Knipscheer verwijderde Scheffer Groep de oude rails inclusief de onderliggende betonnen fundering.

Het Rijksmonument “Landgoed Reuversweerd” te Brummen

Scheffer Groep is trots dat zij het vertrouwen heeft gekregen om de afgelopen jaren meerdere complexe asbestsaneringen uit te mogen voeren. Om zo ons steentje bij te mogen dragen aan het complexe herstelproces. Dit soort werkzaamheden vragen een totaal andere aanpak, het betekent nauw samenwerken met oog op behoud van de historie en al het moois wat dit landgoed te bieden heeft. Het is werken in een hecht team om samen iets heel moois terug te laten keren!

Reuversweerd wordt naar verwachting in 2024 in gebruik genomen als Huis voor gesprek en reflectie.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Laat hiernaast uw vraag achter via het contactformulier. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 038 376 22 22