De Bonte Wever in Assen

De Bonte Wever in Assen is fors uitgebreid. De toevoeging van 80 nieuwe hotelkamers, twee restaurants, een lobby, Grand Café, recreatieruimte, een nieuwe entree, een multifunctionele congres- en evenementen locatie en meerdere (vergader)zalen maken De Bonte Wever in de toekomst een nog grotere landelijke speler op het gebied van hotellerie, evenementen en (zakelijke) bijeenkomsten.

Om ruimte te creëren voor deze uitbreiding heeft de Scheffer Groep het schaatsstadion met de 400 meter lange schaatsbaan gesloopt. Daarnaast hebben wij in de te handhaven bebouwing diverse handsloopwerkzaamheden uitgevoerd. Het vrijgekomen beton- en asfaltpuin hebben wij ter plekke gebroken tot een nieuw granulaat. Dit dient als fundament bij de nieuwbouw.

Lees meer over project
OLVG Amsterdam

Vanuit onze opdrachtgever Van Wijnen kwam de vraag of wij een werkmethode hebben of konden bedenken voor het zagen van diverse sparingen ten behoeve van de technische installaties voor de nieuwe operatiekamers van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam.

Lees meer over project
Circulair sloopwerk Combigebouw Zwolle

Rond de bouwvakantie van 2021 heeft Scheffer Groep in opdracht van de Gemeente Eemsdelta de aanbesteding voor de asbestsanering en totaalsloop van het voormalig Delfzicht Ziekenhuis in Delfzijl.

 

De Bonte Wever in Assen

Naast de sloopwerkzaamheden hebben wij ook al de (ondergrondse) infra ten behoeve van de nieuwbouw uitgevoerd. Aansluitend voerden wij de terreininrichting uit, zo hebben wij bijvoorbeeld een groot nieuw parkeerterrein aangelegd, evenals de nieuwe terrassen om de accommodatie heen.

Klikt u hier voor het complete nieuwsartikel van De Bonte Wever zelf. Hier vindt u ook andere nieuwsberichten met betrekking op deze mooie uitbreiding!

Voor de Scheffer Groep is dit een mooie referentie, waar wij enorm trots op zijn! Onze diversiteit komt bij dit project duidelijk naar voren. Van sloopwerk en mobiel puinbreken tot grond-, straat- en rioleringswerk.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Laat hiernaast uw vraag achter via het contactformulier. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 038 376 22 22