Circulaire demontage Wapenveld

In Wapenveld, strak tegen de IJssel, heeft Scheffer Groep in opdracht van een particuliere klant meerdere opstallen gesloopt. Op voorhand is al het aanwezige asbest vakkundig en veilig gesaneerd en is het asbesthoudend materiaal naar een erkende stortplaats gebracht.

Ondanks de leeftijd van de te slopen opstallen vonden wij meerdere direct her te gebruiken materialen, zoals dakgoten, kozijnen, glas en deuren. Maar ook voor de 12 stuks houten spanten met een lengte van ca. 8 meter hebben wij een nieuwe eigenaar gevonden!

 

Lees meer over project
OLVG Amsterdam

Vanuit onze opdrachtgever Van Wijnen kwam de vraag of wij een werkmethode hebben of konden bedenken voor het zagen van diverse sparingen ten behoeve van de technische installaties voor de nieuwe operatiekamers van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam.

Lees meer over project
Delfzijl ziekenhuis

Rond de bouwvakantie van 2021 heeft Scheffer Groep in opdracht van de Gemeente Eemsdelta de aanbesteding voor de asbestsanering en totaalsloop van het voormalig Delfzicht Ziekenhuis in Delfzijl

Lees meer over project
Station Amsterdam 

In opdracht van Knipscheer verwijderde Scheffer Groep de oude rails inclusief de onderliggende betonnen fundering.

Circulaire demontage Wapenveld

Enige tijd voor aanvang van onze werkzaamheden op dit project kwam bij ons de aanvraag binnen voor een dergelijke partij gebruikte houten spanten. Hoewel de maatvoering niet 1 op 1 overeenkwam met de aanvraag, hebben we dit toch in het ”nieuwbouw” plan weten op te nemen in samenspraak met een architect en bouwkundig aannemer. Hoe mooi is dat? Van oude boerenschuur in Wapenveld naar nieuwbouw in Hasselt!

Door vraag uit de markt en een goede samenwerking tussen de architect, bouwkundig aannemer en de sloopaannemer kunnen we dit soort circulaire successen creëren. Daarom zoeken wij veel meer van dergelijke donorgebouwen, groot of klein. Om al deze materialen voor hergebruik te kunnen aanbieden beschikken wij over een groot netwerk met afzetkanalen, maar die kan, mag én moet nog veel groter worden om zo het toenemende aanbod van materialen te ondervangen.

Beschikt u of een zogeheten ”donorgebouw” of bent u doorlopend of eenmalig opzoek naar materialen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Laat hiernaast uw vraag achter via het contactformulier. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 038 376 22 22