Asbestsanering en totaalsloop Gemeente Hilversum

Scheffer Groep voert in opdracht van de Gemeente Hilversum de asbestsanering en totaalsloop uit van het voormalig GAK gebouw.

 

Mede doordat ons plan van aanpak als beste uit de bus kwam, zijn wij hier de economisch meest voordelige inschrijver (EMVI). Het GAK gebouw ligt pal naast het centraal station, een busstation en langs een drukke weg. Wij passen onze werkwijze aan om de hinder tot een minimum te beperken. Alle logistieke bewegingen zijn van te voren in kaart gebracht en verwerkt in ons plan van aanpak. Wij betrekken onze medewerkers bij het opstellen van zo’n plan, zodat men hier tijdens de uitvoering niet van afwijkt en wij exact de dienst leveren zoals is aangeboden en is afgesproken.

Lees meer over project
OLVG Amsterdam

Vanuit onze opdrachtgever Van Wijnen kwam de vraag of wij een werkmethode hebben of konden bedenken voor het zagen van diverse sparingen ten behoeve van de technische installaties voor de nieuwe operatiekamers van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam.

Lees meer over project
Circulair sloopwerk Combigebouw Zwolle

Rond de bouwvakantie van 2021 heeft Scheffer Groep in opdracht van de Gemeente Eemsdelta de aanbesteding voor de asbestsanering en totaalsloop van het voormalig Delfzicht Ziekenhuis in Delfzijl.

Lees meer over project
Station Amsterdam 

In opdracht van Knipscheer verwijderde Scheffer Groep de oude rails inclusief de onderliggende betonnen fundering.

Asbestsanering en totaalsloop van GAK gebouw

Scheffer Groep heeft ruimschoots ervaringen met dergelijke complexe opdrachten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Laat hiernaast uw vraag achter via het contactformulier. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 038 376 22 22