Locatie Wezep
Marketing specialist

Scheffer Groep is voor haar hoofdvestiging aan de Rondweg 82 in Wezep opzoek naar een gemotiveerde: Marketing specialist

Kenmerken van de functie
Als marketing specialist voer je alle voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van marketing, over de gehele breedte van ons bedrijf. Het is een coördinerende en uitvoerende rol, waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent voor de marketing en communicatie. Ook zet je je vakkennis in voor de optimalisatie van onze website. Jij bent verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de website en schakelt met de webbouwers.

Een Marketing Specialist bij Scheffer Groep kan rekenen op een goede beloning gebaseerd op ervaring en inzet met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte om je professioneel verder te ontwikkelen. Ook zullen wij een ruime instappremie toekennen, deze wordt verder besproken tijdens het sollicitatiegesprek. Na het eerste jaarcontract zal een contract voor onbepaalde tijd volgen.

Werkzaamheden

 • Je vertaald wensen en ideeën vanuit de organisatie naar concrete en uitvoerbare plannen.
 • Het onderhouden van de website en meedenken in verbeteringen.
 • Opstellen en plaatsen van (nieuws)berichten op onze verschillende sociale media kanalen.
 • Bewaken en optimaliseren van de SEA/SEO strategie.
 • Bijhouden van campagne data in Google Ads & Analytics.
 • Je coördineert, bewaakt en levert input voor de maandelijkse contentkalender.

Functie-eisen

 • Je beschikt over HBO werk- denkniveau.
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent initiatiefrijk, klant- en resultaatgericht en werkt hands-on.
 • Naast analytisch ben je ook creatief (o.a. teksten schrijven).
 • Ervaring met SEO/SEA.

Studieschuld bij je huidige werkgever? Scheffer Groep neemt deze schuld van je over zodat je, zonder kosten te maken, kunt beginnen aan een nieuwe uitdaging!

Doorgroeien? Scheffer Groep geeft je de mogelijkheid om als DAV’er door te groeien naar DTA’er en stelt hiervoor een opleiding beschikbaar!

Instappremie
Kies jij voor een uitdagende baan bij Scheffer Groep? Dan profiteer je naast goede arbeidsvoorwaarden ook van een ruime instappremie!

Over Scheffer Groep

Scheffer Groep biedt een compleet en gespecialiseerd dienstenpakket aan op het gebied van asbestsanering, boren en zagen, mobiel puinbreken, recycling en sloopwerken. Vanuit de hoofdvestiging in Wezep en recyclinglocatie in Hoogkerk wordt er landelijk gewerkt. Het bedrijf is voortdurend in ontwikkeling. Wij werken vanuit een representatief pand met een eigen materieelvloot, onderhoudsdienst en werkplaats. Trefwoorden die van toepassing zijn op het familiebedrijf zijn: no-nonsense, informeel en hands-on.

Interesse?
Solliciteer direct!