Totaalsloop Doorwerth

Om ruimte te maken voor nieuw te realiseren appartementen heeft Scheffer Groep de totaalsloop van een voormalig kantoorgebouw in Doorwerth uitgevoerd. Het – inclusief kelder en dakopbouw – 10 verdiepingen tellende gebouw is met onze speciale ‘High Reach’ sloopmachine veilig en verantwoord naar beneden geknipt. Deze sloopmachine heeft een eigen gewicht van meer dan 70 ton en een penhoogte van 28 meter. Om het bereik van de machine wat te vergroten en zo op een nog veiligere afstand van het gebouw te kunnen staan hebben we een opstelplateau gemaakt van het puin wat vrij is gekomen bij het slopen van de laagbouw.

Voordat we daadwerkelijk konden starten met het ‘knippen’ van het gebouw zijn wij enkele maanden bezig geweest met het zoveel mogelijk ‘casco’ maken van het gebouw. Waarbij asbesthoudende materialen veilig zijn gesaneerd en afgevoerd naar een erkende verwerker, vrijkomende materialen zoveel mogelijk zijn veiliggesteld voor hergebruik en/of hoogwaardige recycling.

Aansluitend op de totaalsloop zullen wij het vrijgekomen puin op locatie gaan breken met onze mobiele puinbreker, om het product – een gecertificeerde bouwstof – weer te kunnen toepassen als fundament onder wegen/fietspaden en als toeslagmateriaal in de betonindustrie.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Laat hiernaast uw vraag achter via het contactformulier. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 038 376 22 22.