Totaalsloop bioscoop Zwolle

Wederom heeft de Scheffer Groep een mooie, binnenstedelijke sloopopdracht uitgevoerd in het hartje van Zwolle. Ditmaal moest de voormalige bioscoop ”De Kroon” eraan geloven.

Een lastige klus, doordat het gebouw tussen twee gebouw stond. Daarnaast moest de onderste verdieping gehandhaafd blijven als basis voor de nieuwbouw van 39 appartementen. Doordat het gebouw enorm diep was, konden wij niet overal met onze grote sloopmachines bijkomen. Hierdoor hebben wij veel handwerk verricht, en daar waar wij konden kleine machines ingezet. Het gebouw is letterlijk kaal geplukt en deel voor deel gedemonteerd.

 

Lees meer over project
OLVG Amsterdam

Vanuit onze opdrachtgever Van Wijnen kwam de vraag of wij een werkmethode hebben of konden bedenken voor het zagen van diverse sparingen ten behoeve van de technische installaties voor de nieuwe operatiekamers van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam.

Lees meer over project
Circulair sloopwerk Combigebouw Zwolle

Rond de bouwvakantie van 2021 heeft Scheffer Groep in opdracht van de Gemeente Eemsdelta de aanbesteding voor de asbestsanering en totaalsloop van het voormalig Delfzicht Ziekenhuis in Delfzijl.

Lees meer over project
Station Amsterdam 

In opdracht van Knipscheer verwijderde Scheffer Groep de oude rails inclusief de onderliggende betonnen fundering.

Totaalsloop bioscoop Zwolle

Ook qua logistiek heeft een dergelijk project extra aandacht nodig. Hoe ga je de vrijkomende materialen en machines zo snel én veilig mogelijk de stad uit krijgen. Vooraf hebben wij de mogelijkheden tegen mekaar afgewogen en op basis hiervan een plan opgesteld. Zo stonden er bijvoorbeeld bij iedere logistieke beweging verkeersbegeleiders opgesteld. In de afgelopen jaren hebben wij een tal van dergelijke complexe sloopwerken uitgevoerd, en kunnen/durven wij gerust te zeggen dat deze ons op het lijf geschreven staan.

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Laat hiernaast uw vraag achter via het contactformulier. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 038 376 22 22