29 april 2024

Volledig elektrische schranklader en graafmachine

Ons machinepark is recent uitgebreid met een tweetal elektrische machines. Met een volledig elektrische schranklader en graafmachine zijn wij in staat om de klus geruisloos te klaren én onze impact op het milieu hierbij tot een minimum te beperken.

De gebouwen die Scheffer Groep sloopt worden in een voorstadium tot op het casco ‘kaal’ gemaakt. Met het ‘kaal’ slopen van deze gebouwen wordt bedoelt: het demonteren van materialen. Daar waar mogelijk om deze materialen zoveel mogelijk direct her te gebruiken, lukt dit niet? Dan gaan we voor hoogwaardige recycling, waarbij de vrijkomende stroom weer zal worden toegepast bij de productie van nieuwe bouwstoffen.

Om dit geruisloos te kunnen doen én zonder uitstoot van schadelijke stoffen hebben wij hiervoor een elektrisch ‘duo’ in gebruik genomen. Een graafmachine om materialen te scheiden of om vloeren of wanden te hakken, waarbij de schranklader veelal zal worden ingezet om de materialen intern op het werk te transporteren.

Deze machines hebben voldoende capaciteit om met gemak een hele dag te kunnen werken zonder bij te moeten laden. Om niet in te leveren op ‘werkbaarheid’ is dit voor ons een vereiste.

Leer ons kennen!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!