25 april 2022

Nieuwe recycling-locatie in Hoogkerk!

Met gepaste trots kunnen wij u melden dat de Scheffer Groep per 1-5-2019 over een eigen recycling-locatie beschikt in Hoogkerk (Groningen). Hiermee versterken wij onze naam in het noorden en breiden wij onze activiteiten flink uit.

Op deze locatie leggen wij in eerste instantie de focus op de inname van alle soorten puin en asfalt. Deze zullen op de locatie bewerkt worden tot nieuwe gecertificeerde granulaten en verhandeld worden in de nabije omgeving. Uiteraard behoren hier de leveranties van zand en grond ook bij. Doordat wij de locatie met haar activiteiten van een andere partij overnemen kunnen wij de markt direct voorzien: zo zijn wij momenteel al bezig met het creƫren van een flinke voorraad granulaten. Zodat er vanaf 1 mei direct geleverd kan worden! Uiteraard is het ook mogelijk om vanaf 1 mei stromen aan te voeren. Uiteraard kunnen wij dit ook afhalen op de betreffende locatie.

Wilt u meer informatie ontvangen? Of heeft u bijvoorbeeld een partij puin om te storten, granulaat of zand nodig? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Vanuit de Scheffer Groep zal Klaas Vegter zich gaan oriƫnteren op deze locatie. Alsmede op de in- en verkoop van de diverse stromen. Klaas heeft reeds jarenlang ervaring in deze branche.